Vissza

Mobilalkalmazás kisvállalkozóknak?

Mobilalkalmazás kisvállalkozóknak?

Ahogy már egy jó ideje a saját weboldal is bárki számára nem csak hogy elérhető, hanem teljesen természetes, elérkeztünk egy olyan ponthoz, amikor már a saját céges mobil alkalmazás sem csak a “nagyok” számára elérhető.

Ha megnézzük közelebbről, a felhasználók több mint 50%-a okostelefonján használja az internetet, és például az appon keresztül küldött üzeneteket hasonlóan perceken belül elolvassák, mint ahogy az sms üzeneteke t (szemben az email hírlevelekkel, melyeket nagyon sokat nem olvasnak), így ha szeretnénk egy prosperáló kapcsolatot jövendő és meglévő ügyfeleinkkel, mindeképp érdemes elgondolkodni a mobil alkalmazásról.

Persze akad itt még egy fontos kérdés: Mennyibe kerül?
Talán sokan azt gondolják hogy milliókba kerül egy appfejlesztés, de ez ma már korántsem kell, hogy igaz legyen egy kommersz alkalmazás esetében.
Akár már 300 ezer forinttól tudunk alkalmazásokat kínálni vállakozása prezentálásához és ritkán lépjük túl 500 ezret.

A továbbiakban néhány igazán hasznos funkciót mutatunk be, ami akár az Ön alkalmazásában is benne lehet. Megkönnyítik a munkáját, vállalkozásának több ügyfél aktivitást hozhatnak, több rendelést és nem utolsó sorban az ügyfelek kényelmét is szolgálják:

BEVÁSÁRLÓ KOSÁR / WEBÁRUHÁZ /ÉTELRENDELÉS
A fentiek valójában ugyanazon folyamat részei ill. A vállalkozástól függően az elnevezései.
Vásárlói könnyen és gyorsan rendelhetnek mobiljukról, legyen az étel, áru, szolgáltatás. Bizonyos esetekben már csak azért is növekszik a rendelések száma, mert mobilon sokkal egyszerűbb és gyorsabb rendelni. Ön nem webáruház és eladásait csak a boltban tudja kivitelezni? Ne csüggedjen, a vásárlók szeretnek úgyis rendelni, hogy ha a boltban veszik át a rendelést, már nem kell várniuk és az elkészített rendelést csak fizetik és már mehetnek is tovább.

HŰSÉGPROGRAM
Igen, semmi új a nap alatt, mégis szinte minden multi használja, érdemes tőlük tanulni. A vásárló minden meghatározott összegű vagy számú vásárlás után pontokat kap majd abból kedvezmény vagy ajándék lesz egy biztonyos pontszámnál. Sokakat nem érdekel, de annál többen szeretik, és kifejezetten szívesebben vásárolnak ott ahol ilyen lehetőség is adott- hát még ha ez a mobilon keresztül érhető el és nem kell kártyákat őrizgetni.

MULTIMEDIÁLIS KAPCSOLÁS
Mobil alkamazásából egy pöccintéssel bármely további csatornája elérhető, legyen az Youtube, Instagram, Facebook, Picassa, Flickr, de akár hangfelvételek azonnali lejátszása, vagy fotóalbum elhelyezése sem akadály.

Kérdése van vagy szeretne vállalkozása számára egy saját mobil alkalkamazást? Keressen bennünket bizalommal, tanácsadásunk ingyenes, ajánlataink kedvezőek! KAPCSOLAT

2021. November 17.